Mentelity Games

Ben jij klaar voor een avon­tuur in de Zwit­ser­se ber­gen? Dan zijn de Men­te­li­ty Games echt iets voor jou en je fami­lie. Tij­dens deze unie­ke ski- en snow­board­reis voor men­sen met een licha­me­lij­ke uit­da­ging laten wij jou zien dat win­ter­sport toe­gan­ke­lijk is voor ieder­een en zor­gen wij ervoor dat jij van de pis­tes afkomt. Ga je mee op reis?

Toe­gan­ke­lijk voor iedereen
Zit­ski­ën, staand ski­ën, ski­ën met een visu­e­le beper­king of snow­boar­den; het is alle­maal moge­lijk tij­dens de Men­te­li­ty Games. Wij zor­gen ervoor dat jij tij­dens deze week les krijgt van gedi­plo­meer­de lera­ren en wordt bege­leid door onze enthou­si­as­te vrij­wil­li­gers. Of je nou een begin­ner bent of al vaker op de pis­te bent geweest, de Men­te­li­ty Games zijn een uit­da­ging voor iede­re wintersporter!

Men­te­li­ty Games 2023
De komen­de edi­tie van de Men­te­li­ty Games vindt plaats van Maan­dag 27 maart tot zater­dag 1 april 2023 in Saas-Grund, Zwit­ser­land. De bus ver­trekt op zon­dag 26 maart en rijdt zater­dag 1 april weer terug naar Neder­land. Wil jij mee met ons naar de ber­gen? Neem dan snel een kijk­je op de web­si­te van de Men­te­li­ty Games.

Vra­gen over de Men­te­li­ty Games? Neem dan con­tact met ons op!