De Mentelity Foundation organiseert jaarlijkse meerdere activiteiten om bewegen met een lichamelijke uitdaging te stimuleren. Wij willen laten zien dat mensen met een lichamelijke uitdaging tot veel meer in staat zijn dan zij en hun omgeving denken.

De Mentelity Foundation is een organisatie zonder winstoogmerk en draait volledig op de (financiële) steun van derde partijen. Zonder deze steun zou het voor de Foundation onmogelijk zijn om haar doelen te kunnen verwezenlijken.

Word sponsor of start een actie!

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Mentelity Foundation te steunen. Zo kunt u ervoor kiezen om een vast bedrag per jaar te doneren, een eenmalige gift te doen of een van onze evenementen te adopteren.

Daarnaast zijn er jaarlijks bedrijven, instanties en scholen die zich inzetten voor de Mentelity Foundation door geld in te zamelen tijdens een speciale actie. De Foundation denkt bij dergelijke activiteiten graag mee over de invulling van de acties, zodat deze zo succesvol mogelijk verlopen.

ANBI

De Mentelity Foundation is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de Foundation geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die de Foundation ontvangt in het kader van het algemeen belang. De donateur kan de giften – binnen de daarvoor geldende regels – aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Wilt u met uw bedrijf, school, vriendengroep of als particulier iets betekenen voor de Mentelity Foundation? Of heeft u vragen over het doen van een donatie of het inzamelen van geld? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op Doe een donatie Onze missie

WORD DONATEUR OF SPONSOR
EN STEUN DE FOUNDATION

Ieder jaar organiseren wij diverse activiteiten om het bewegen met een lichamelijke beperking te stimuleren. Zonder de financiële steun van derde partijen kunnen wij dit niet realiseren.

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

Mis niks en schrijf je in voor de Mentelity Nieuwsbrief

Iedere twee maanden wordt de Mentelity Nieuwsbrief verstuurd naar alle volgers van de Mentelity Foundation. In de nieuwsbrief worden alle lopende projecten van de foundation behandeld.…
Nieuws

Kinderen genieten tijdens snowboardclinic in Zoetermeer

Acht kinderen genoten zondagmiddag van hun eerste snowboardervaring op de pistes van SnowWorld in Zoetermeer. In de speciaal voor hen georganiseerde clinic maakten alle deelnemers…
Nieuws

Minister van Gehandicaptenzaken en Mentelity Foundation slaan handen ineen

Minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink heeft deze week een bezoek gebracht aan de Mentelity Foundation om te praten over het werk van de foundation en…
Bibian Mentel
Nieuws
Opnieuw zware operatie voor Bibian Mentel: ‘Het leven is mooi, maar ook keihard’