De Mentelity Foundation organiseert jaarlijkse meerdere activiteiten om bewegen met een lichamelijke uitdaging te stimuleren. Wij willen laten zien dat mensen met een lichamelijke uitdaging tot veel meer in staat zijn dan zij en hun omgeving denken.

De Mentelity Foundation is een organisatie zonder winstoogmerk en draait volledig op de (financiële) steun van derde partijen. Zonder deze steun zou het voor de Foundation onmogelijk zijn om haar doelen te kunnen verwezenlijken.

Word sponsor of start een actie!

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Mentelity Foundation te steunen. Zo kunt u ervoor kiezen om een vast bedrag per jaar te doneren, een eenmalige gift te doen of een van onze evenementen te adopteren.

Daarnaast zijn er jaarlijks bedrijven, instanties en scholen die zich inzetten voor de Mentelity Foundation door geld in te zamelen tijdens een speciale actie. De Foundation denkt bij dergelijke activiteiten graag mee over de invulling van de acties, zodat deze zo succesvol mogelijk verlopen.

ANBI

De Mentelity Foundation is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de Foundation geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die de Foundation ontvangt in het kader van het algemeen belang. De donateur kan de giften – binnen de daarvoor geldende regels – aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Wilt u met uw bedrijf, school, vriendengroep of als particulier iets betekenen voor de Mentelity Foundation? Of heeft u vragen over het doen van een donatie of het inzamelen van geld? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op Doe een donatie Onze missie

WORD DONATEUR OF SPONSOR
EN STEUN DE FOUNDATION

Ieder jaar organiseren wij diverse activiteiten om het bewegen met een lichamelijke beperking te stimuleren. Zonder de financiële steun van derde partijen kunnen wij dit niet realiseren.

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

Deze helden gaan de Elfstedentocht suppen voor het goede doel

Het klinkt als een onmogelijke uitdaging, maar begin september* gaan negen helden de Elfstedentocht suppen om geld in te zamelen voor de Mentelity Foundation. Eén…
Nieuws

Julian (14) traint online op het balance board: ‘Leuk om iedereen weer te zien’

Julian is een zeer actieve sporter. Normaal gesproken zwemt, supt of snowboardt hij meerdere keren per week, maar door de coronacrisis moest hij op zoek…
Nieuws

Yule (14) dolblij met Indo Board-les: ‘Ik word lekker geprikkeld’

Yule is normaal op zondagochtend te vinden op de pistes van SnowWorld, maar volgt nu online de balance board-lessen van de Mentelity Foundation. "Ik vond…
Nieuws
Snowboard Fundag op 12 september in SnowWorld Landgraaf: kom jij ook?