Team Mentelity Foundation werkt hard om kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging te informeren over de talloze mogelijkheden op het gebied van bewegen met een fysieke uitdaging. Wie is wie? We stellen ze kort aan je voor.

Bibian Mentel | Oprichtster / Vrijwilliger / Master of Mentelity / Bestuurslid

Stichting Mentelity Foundation is al jaren een droom van Bibian die per 1 april 2012 werkelijkheid is geworden. Zij stopte met haar baan als Athlete Manager bij Red Bull Nederland om zich volledig te richten op haar nieuwe missie: zo veel mogelijk kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging te stimuleren om lekker te bewegen! Als initiator van de Stichting is zij, naast topsporter, op geheel vrijwillige basis aan het werk voor de Mentelity Foundation.

Contact bibian@mentelity.org

 

Edwin Spee | Directeur 

Edwin is de man van Bibian en sinds december 2016 directeur bij Mentelity Foundation. Met hart en ziel zet hij zich in op het gebied van sponsoring en financiële zaken. Daarnaast leverde hij een belangrijke prestatie als coach van Team Mentelity Foundation op de Paralympische spelen in Sochi. Edwin ontving de EY award, een award voor de beste coach van de Paralympische Spelen in Sochi.

Contact edwin@mentelity.org

Merijn Koek Project manager / Master of Mentelity / Snowboardleraar

Sinds 1 april 2018 is Merijn Team Mentelity Foundation komen versterken, Merijn is naast zijn functies op kantoor ook snowboardleraar voor het Snowstar project. Merijn was samen met Bibian onderdeel van Team NL tijdens de Paralympische Spelen in Sochi.

Contact merijn@mentelity.org

 

Boris Scheepers | Voorzitter

Boris is een echte mediaman. De kruisbestuiving tussen creativiteit en commercie heeft hem altijd aangesproken, en dan bij voorkeur in combinatie met sport. Dat bracht hem van het reclamevak tot een sportmarketingbureau tot de uitgeefwereld waarin hij bij drie verschillende uitgeverijen werkte voor verschillende golftijdschriften, fietsmagazines en titels als Zeilen, Voetbal International en Formule1. Boris is vanaf dag 1 fan van de Mentelity Foundation, stapte in 2016 in het bestuur en is sinds sept 2018 gekozen tot voorzitter. Naast zijn voorzitterschap zet Boris regelmatig zijn netwerk in om de stichting een stap verder te helpen

Eva Bakker | Secretaris

Bibian en Eva zijn al meer dan 20 jaar vriendinnen. Door hun gedeelde passie, snowboarden, hebben ze veel mooie sport momenten samen mogen beleven. Eva is vanaf de start van de Mentelity Foundation betrokken en natuurlijk fan van Bibian! Met een sales achtergrond werkt Eva bij het Modemerk van haar man. In september 2018 is Eva in het bestuur gekomen.

Jeroen Lambert | Penningmeester

Jeroen Lambert zag het levenslicht in 1976. is thans woonachtig in Hooglanderveen samen met zijn vrouw en twee dochters. Vanaf 1996 is Jeroen werkzaam in de accountancy/administratieve dienstverlening. Sinds 2006 doet hij dit als zelfstandig ondernemer. ”Als mens ben ik van mening dat we de maatschappelijke verantwoording hebben om elkaar te helpen waar nodig”, vanuit dit gedachtegoed is Jeroen sinds 2015 penningmeester bij de Mentelity Foundation.

WORD DONATEUR OF SPONSOR
EN STEUN DE FOUNDATION

Ieder jaar organiseren wij diverse activiteiten om het bewegen met een lichamelijke uitdaging te stimuleren. Zonder de financiële steun van derde partijen kunnen wij dit niet realiseren.

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

Uniek Sporttalent Verkiezing

Zet een streep door beperking en onderstreep talent! Het is weer tijd voor de Uniek Sporttalent Verkiezing! En jij krijgt de kans om jezelf als…
Nieuws

Snow Funrun

Zondag 7 juli 2019 was de 2e Snow FunRun in en rond SnowWorld Zoetermeer. Meer dan 650 deelnemers trotseerden de skihelling en gingen met zn…
Nieuws

Hoh Saas 12 hour knock out

KOM EN DOE MEE! UNIEK FUNDRAISE EVENT “HOH SAAS 12 HOURS” RACE ZWITSERLAND Schrijf je nu in en doe mee met de unieke “Hoh Saas…