Team Mentelity Foundation werkt hard om kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging te informeren over de talloze mogelijkheden op het gebied van sporten met een fysieke uitdaging. Wie is wie? We stellen ze kort aan je voor.

Bibian Mentel | Oprichtster / Vrijwilliger / Ambassadeur

Stichting Mentelity Foundation is al jaren een droom van Bibian die per 1 april 2012 werkelijkheid is geworden. Zij stopte met haar baan als Athlete Manager bij Red Bull Nederland om zich volledig te richten op haar nieuwe missie: zo veel mogelijk kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging te stimuleren om lekker te sporten! Als initiator van de Stichting is zij, naast topsporter, op geheel vrijwillige basis aan het werk voor de Mentelity Foundation.

Contact Bibian Mentel

Edwin Spee | Directeur 

Edwin is de man van Bibian en sinds december 2016 directeur bij Mentelity Foundation. Met hart en ziel zet hij zich in op het gebied van sponsoring en financiële zaken. Daarnaast leverde hij een belangrijke prestatie als coach van Team Mentelity Foundation op de Paralympische spelen in Sochi. Edwin ontving de EY award, een award voor de beste coach van de Paralympische Spelen in Sochi.

Contact Edwin Spee

Merijn KoekMarketing & Project Medewerker

Sinds 1 april 2018 is Merijn Team Mentelity Foundation komen versterken, samen met Edwin de enige medewerker bij de Stichting. Merijn was samen met Bibian onderdeel van Team NL tijdens de Paralympische Spelen in Sochi.

Contact Merijn Koek

WORD DONATEUR OF SPONSOR
EN STEUN DE FOUNDATION

Ieder jaar organiseren wij diverse activiteiten om het sporten met een lichamelijke uitdaging te stimuleren. Zonder de financiële steun van derde partijen kunnen wij dit niet realiseren.

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

De Gouden Venus van Milo

Steun de Mentelity Foundation. Stem nu en deel dit bericht met al je vrienden! Geef Bibian uw stem en steun daarmee de Mentelity Foundation. Bij…
Nieuws

Mentelity Snowboard lessen 2018/2019

Het seizoen is weer begonnen en dus de Mentelity Snowboard lessen ook! Met (bijna) elke zondag ochtend een les in SnowWorld Zoetermeer van 09.00 tot…
Nieuws

Mentelity SUP Event

WHAT’SUP.  26 AUGUSTUS is het weer tijd voor ons jaarlijkse familie event. SUPPEN op de Loosdrechtse plassen. Dit jaar maken wij er met zijn allen weer een…