Team Mentelity Foundation werkt er hard aan om onze missie met alle kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging te delen. Het denken in mogelijkheden verrijkt immers ieders leven. Hieronder stellen we ons team graag aan je voor:


Edwin Spee
 | Directeur | Ondernemer
Edwin, manager van en getrouwd met Bibian, is sinds december 2016 directeur van de Mentelity Foundation. Als coach blonk hij uit met Team Mentelity Foundation op de Paralympische Spelen in Sochi en Pyeongchang. Nu zet hij zich met hart en ziel in voor het reilen en zeilen van de Foundation, met name op het gebied van fondsenwerving en de ontwikkeling van de JUMP. 


Merijn Koek 
| Projectmedewerker | Snowboardleraar
Merijn zet zich sinds april 2018 in voor de jaarlijkse activiteiten van de Foundation. Tijdens de Paralympische Spelen in Sochi was hij als snowboarder al lid van Team Mentelity Foundation. Naast zijn werk op kantoor geeft Merijn snowboardlessen aan kinderen met een fysieke uitdaging, onder de noemer Snowstar.


Boris Scheepers 
| Voorzitter
Boris is vanaf dag één fan van de Mentelity Foundation. Als mediaman spreekt de kruisbestuiving tussen creativiteit en commercie, in combinatie met sport, hem het meeste aan. Naast zijn functie als voorzitter, die hij sinds september 2018 bekleed, zet Boris regelmatig zijn netwerk in om de Foundation een stap verder te brengen.


Eva Bakker 
| Secretaris
Bibian en Eva zijn al meer dan 20 jaar vriendinnen. Door hun gedeelde passie voor snowboarden hebben ze veel mooie sportmomenten samen mogen beleven. Eva is vanaf de start van de Mentelity Foundation betrokken geweest, onder andere vanuit haar salesachtergrond, en stapte in september 2018 als secretaris in het bestuur.

 


Bibian Mentel
 | Oprichtster
Het oprichten van de Mentelity Foundation was al jaren Bibian’s droom, die op 1 april 2012 werkelijkheid is geworden. Zij stopte met haar baan als Athlete Manager bij Red Bull Nederland, pakte drie keer goud op de Paralympische Spelen en richtte om zich volledig op haar nieuwe doel: zo veel mogelijk kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging lekker in beweging krijgen!


Thijs Kroezen 
| Projectmanager | Communicatie
Thijs zet zich al jaren in voor mensen met een lichamelijke uitdaging bij Stichting Amputatievoetbal Nederland en besloot in april 2019 het team van de Mentelity Foundation te versterken om zo nog meer mensen te kunnen helpen. Hij richt zich vooral op het organiseren van de verschillende evenementen en alle communicatie.


Jeroen Lambert 
| Penningmeester
Jeroen werkte al tien jaar in de accountancy/administratieve dienstverlening toen hij in 2006 besloot als zelfstandig ondernemer door te gaan. Vanuit de filosofie dat wij als mens maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen om elkaar te helpen waar mogelijk stapte hij in 2015 als penningmeester in het bestuur van de Mentelity Foundation.

WORD DONATEUR OF SPONSOR
EN STEUN DE FOUNDATION

Ieder jaar organiseren wij diverse activiteiten om het bewegen met een lichamelijke uitdaging te stimuleren. Zonder de financiële steun van derde partijen kunnen wij dit niet realiseren.

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

Mentelity Sup Event op 23 augustus bij Ottenhome: koop nu je tickets!

Ook dit jaar organiseert de Mentelity Foundation weer het Mentelity Sup Event. Op zondag 23 augustus worden de boards het water in gelaten bij Ottenhome…
Nieuws

Mentelity Foundation en IT4Kids slaan handen ineen voor Mentelity Snowboard School

De Mentelity Foundation van Bibian Mentel en IT4Kids gaan samenwerken om kinderen en jongeren met een lichamelijke uitdaging te kunnen laten sporten. Het eerste project…
Nieuws

Merijn fietst met Naud en Derk langs 18 golfbanen om geld op te halen

Naud Frese en Derk ter Braak staan woensdag 17 juni samen met Merijn Koek van de Mentelity Foundation voor een unieke uitdaging. Naud en Derk…