Mentelity Snowboard Fun Dagen

Meerdere keren per jaar organiseert de Mentelity Foundation een Snowboard Fun Dag op een van de leslocaties om zo kinderen en jongvolwassenen kennis te laten maken met snowboarden. Tijdens een 2 uur durende clinic krijgen zij persoonlijke begeleiding van gediplomeerde leraren om zo de eerste stappen in de wereld van wintersport te zetten.

De lessen worden gegeven door Bibian Mentel in samenwerking met gediplomeerde leraren en leraressen van de Mentelity Foundation en de Snowworld-locatie en zijn toegankelijk voor ieder niveau, van beginners tot gevorderden. Naast de les worden er ook tips gegeven over hoe jij met jouw lichamelijke uitdaging het beste kan sporten. It’s all about Mentelity!

Deelnemers krijgen de beschikking over snowboardschoenen en een snowboard. Broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes en ouders mogen ook meedoen met de Mentelity Snowboard Fun Dag, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen samen kan genieten van de sneeuw!

Meedoen? 

Heb jij een lichamelijke uitdaging* of ken je iemand met een lichamelijke uitdaging en zou jij of die persoon graag willen leren snowboarden? Voor €15 koop je een ticket voor de Snowboard Fun Dag en heb je twee uur lang sneeuwplezier. De eerstvolgende editie van de Snowboard Fun Dag staat gepland op 12 september bij SnowWorld in Landgraaf!

Snowboard Fun Dag SnowWorld Landgraaf 

Op 12 september staat er weer een Snowboard Fun Dag op het programma. Op de pistes van SnowWorld Landgraaf kan jij kennismaken met het snowboarden. Deelnemers worden om 10:00 uur verwacht en de opening van de dag vindt plaats om 10:30 uur. Na het omkleden en het aanmeten van het materiaal gaan de deelnemers rond 11:00 de piste op voor twee uur les. Rond 13:00 uur is de clinic afgelopen en volgt er een gezamenlijke afsluiting.

Wil jij aanwezig zijn bij de Snowboard Fun Dag op 12 september in SnowWorld Landgraaf? Koop dan hieronder in de ticketshop jouw toegangsbewijs en dat voor jouw vrienden of familie. Voor vragen over het evenement kan je contact opnemen met Merijn Koek (merijn@mentelity.org). Tot 12 september!

Lessen Mentelity Snowboardschool

Kan je nou niet wachten om te beginnen met snowboarden? Meld je dan aan voor onze wekelijkse lessen in Snowworld Zoetermeer en Snowworld Amsterdam. Meer informatie over de wekelijkse lessen vind je hier: Mentelity Snowboard School

Voor vragen, stuur een e-mail naar: merijn@mentelity.org

*Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder protheses) en enigszins kunt lopen.

Aftermovie Snowboard Fun Dag:

WORD DONATEUR OF SPONSOR
EN STEUN DE FOUNDATION

Ieder jaar organiseren wij diverse activiteiten om het bewegen met een lichamelijke uitdaging te stimuleren. Zonder de financiële steun van derde partijen kunnen wij dit niet realiseren.

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

Mentelity Sup Event op 23 augustus bij Ottenhome: koop nu je tickets!

Ook dit jaar organiseert de Mentelity Foundation weer het Mentelity Sup Event. Op zondag 23 augustus worden de boards het water in gelaten bij Ottenhome…
Nieuws

Mentelity Foundation en IT4Kids slaan handen ineen voor Mentelity Snowboard School

De Mentelity Foundation van Bibian Mentel en IT4Kids gaan samenwerken om kinderen en jongeren met een lichamelijke uitdaging te kunnen laten sporten. Het eerste project…
Nieuws

Merijn fietst met Naud en Derk langs 18 golfbanen om geld op te halen

Naud Frese en Derk ter Braak staan woensdag 17 juni samen met Merijn Koek van de Mentelity Foundation voor een unieke uitdaging. Naud en Derk…