Mentelity SUP Events

Ieder jaar organiseert de Mentelity Foundation een of meerdere SUP Events op de Loosdrechtse Plassen. Tijdens deze dag vol waterpret wordt er gesupt, gezwommen, gelachen en sluiten we de dag af met een gezellige barbecue. Een dag volop genieten dus!

Wat is Suppen?
SUP staat voor ‘Stand Up Paddling‘. Bewapend met een surfboard en een peddel gaan deelnemers van het Mentelity SUP Event het water in om staand, op de knieën of zitten op de plank door het water te peddelen. Tijdens de dagen is het mogelijk om een toertocht te maken en lekker vrij te suppen op de Loosdrechtse Plassen.

Toegankelijk voor iedereen
Onze SUP Events zijn toegankelijk voor iedereen, wel of geen lichamelijke uitdaging. Neem dus vooral je vrienden en familie mee zodat jullie samen kunnen genieten van een mooie dag.

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat je mee kan suppen op een normaal SUP-board of het grote groepsboard. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om lekker het water op te gaan in een boot of langs de kade te genieten van een drankje, de gezelligheid, barbecue en de muziek.

Zien wij jou bij ons volgende SUP Event? Tot dan!