Doe mee aan de Hohsaas 12-uurs challenge!

De Men­te­li­ty Games kun­nen wor­den geor­ga­ni­seerd door de opbreng­sten van de Hoh­s­aas 12-uurs chal­len­ge. Tij­dens deze esta­fet­te­ra­ce maken teams van drie ski­ërs of snow­boar­ders zoveel moge­lijk afda­lin­gen op de pis­tes van Saas-Grund gedu­ren­de de nacht. Van 0:00 uur tot 12:00 uur is het tijd voor de win­ter­sport­uit­da­ging van je leven en kan jij mee doen aan één van de drie chal­len­ges. Doe jij mee?

Mee­doen aan de Chal­len­ge? Klik hier!

Ieder­een die wel eens op win­ter­sport gaat weet wat voor gevoel van vrij­heid het geeft om over de pis­tes af te dalen, ter­wijl je omringd wordt door de mooi­ste berg­top­pen. En juist daar­om zet­ten win­ter­spor­ters zich met de Hoh­s­aas 12-uurs Chal­len­ge in om ook men­sen met een licha­me­lij­ke uit­da­ging dit gevoel te kun­nen laten erva­ren, want win­ter­sport moet toe­gan­ke­lijk zijn voor iedereen.

Dit jaar wor­den er drie chal­len­ges geor­ga­ni­seerd: The Dis­tan­ce Chal­len­ge, The Fun(d)raiser en The Tour Chal­len­ge. Meer uit­leg over de ver­schil­len­de chal­len­ges en ove­ri­ge info vind je op de Hoh­s­aas 12-uurs Chal­len­ge-pagi­na. Zet jij je in voor een toe­gan­ke­lij­ke win­ter­sport voor ieder­een? Schrijf je dan snel in!

Klik hier voor meer infor­ma­tie en inschrijven