Doe mee met de Mentelity Wakeboard Clinic

De Bibi­an Men­tel Foun­da­ti­on orga­ni­seert 17 juli en 21 augus­tus samen met Down Under in Nieu­we­gein een wake­board­cli­nic. Tij­dens deze dag leren wij jou wake­boar­den op de oefen­baan of kan je zelf­stan­dig over het water glij­den op de gro­te baan. 

Bege­lei­ders van de Down Under en de Bibi­an Men­tel Foun­da­ti­on bege­lei­den jou op deze dag zo goed moge­lijk en geven tips en tricks. Wake­boar­den is een sport die veel kracht kost, maar voor­al door­zet­tings­ver­mo­gen. Samen kij­ken we naar de moge­lijk­he­den om ieder­een te laten wake­boar­den. Wist jij dat je bij­voor­beeld ook zit­tend kunt wake­boar­den? De Bibi­an Men­tel Foun­da­ti­on beschikt over het mate­ri­aal die dat moge­lijk maakt.

Toe­gan­ke­lijk voor iedereen 
De Men­te­li­ty Wake­board­cli­nic is een ide­aal dag­je uit voor gezin­nen en vrien­den­groe­pen. Op de dag zelf zor­gen wij voor het geschik­te mate­ri­aal voor ieder­een, wel of geen licha­me­lij­ke uit­da­ging. Samen zor­gen wij ervoor dat ieder­een in bewe­ging komt tij­dens de wakeboardclinic.

Infor­ma­tie
De cli­nic wordt gege­ven bij Down Under Nieu­we­gein (Ravense­we­te­ring 1, 3439 ZZ Nieu­we­gein). Tij­den en tic­kets zul­len bin­nen­kort beschik­baar zijn!