Ook dit jaar organiseert de Mentelity Foundation weer het Mentelity Sup Event. Op zondag 23 augustus worden de boards het water in gelaten bij Ottenhome in Kortenhoef om te Suppen op de Loosdrechtse Plassen. We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue. Kom jij ook?

SUP staat voor ‘Stand Up Paddling‘. Bewapend met een surfboard en een peddel gaan deelnemers van het Mentelity SUP Event het water in om staand, op de knieën of zittend op de plank door het water te peddelen. Tijdens de dagen is het mogelijk om een toertocht te maken en lekker vrij te suppen op de Loosdrechtse Plassen. Onze SUP Events zijn toegankelijk voor iedereen, wel of geen lichamelijke uitdaging. Neem dus vooral je vrienden en familie mee zodat jullie samen kunnen genieten van een mooie dag.

Programma zondag 23 augustus:
12:30 uur: Aankomst bij Ottenhome
13:30 uur: Start SUP-tour (Ronde van 2/2,5 uur)
16:00 uur: Vrij Suppen, zwemmen of genieten van de zon op het terras
17:30 uur: Start BBQ

Tickets
Er zijn verschillende soorten tickets te koop voor het Mentelity Sup Event. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €15 euro om de hele dag te suppen en lekker te eten tijdens de barbecue. Personen boven de 12 jaar betalen €35 euro voor dit ticket. Wil jij nou alleen komen barbecueën? Geen probleem. Voor €25 kan je aanschuiven.

Omdat we dit jaar rekening moeten houden met de corona-maatregelen, is het niet mogelijk om zomaar even langs te komen op de dag zelf. Wil jij bij het event zijn, maar niet suppen of barbecueën? Koop dan een bezoekerspas. Op die manier weten wij hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn op zondag 23 augustus.