De Mentelity Foundation organiseert in samenwerking met IT4Kids op 12 september een Snowboard Fundag Bij SnowWorld in Landgraaf. Tijdens het event maken kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging* kennis met het snowboarden. Kom jij ook? 

De Snowboard Fundag is bedoeld als kick-off voor het lesprogramma dat de Mentelity Foundation aan gaat bieden in Landgraaf: De Mentelity Snowboard School Landgraaf, powered by IT4Kids. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers tien snowboardlessen aangeboden en worden zij wekelijks getraind door leraren van SnowWorld die een opleidingscursus bij de Mentelity Foundation hebben gevolgd.

Naast de kinderen en jongvolwassenen zijn ook hun broers, zussen, ouders en vrienden welkom tijdens de Snowboard Fundag, die toegankelijk is voor ieder niveau. Het doel van de dag is om samen te genieten in de sneeuw en zo kennis te maken met een nieuwe sport: Snowboarden!

Programma

Het programma van de Snowboard Fun Dag op 12 september ziet er als volgt uit:

10:00 uur: Ontvangst bij SnowWorld Landgraaf
10:30 uur: Officiële opening van de Snowboard Fun Dag, omkleden en materiaal passen
11:00 uur: Start clinic op de piste
13:00 uur: Einde clinic
13:30 uur: Gezamenlijke afsluiting van de Snowboard Fun Dag

IT4Kids

De Mentelity Foundation opent de nieuwe Snowboard School-locatie in samenwerking met IT4Kids, een Stichting die zich inzet voor kinderen waarvoor sport en spel niet vanzelfsprekend is door financiële of fysieke beperkingen. IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die zich inzetten om kinderen met een achterstand een sportkans te bieden.

Meedoen?

Wil jij meedoen met de Snowboard Fundag of heb je vragen over de Mentelity Snowboard School? Neem dan contact op met Merijn Koek (merijn@mentelity.org) of koop je tickets voor jou en je vrienden en familie in . Wij zien je graag op 12 september in SnowWorld Landgraaf!

*Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder protheses) en enigszins kunt lopen.