Droom jij ervan om van de piste af te knallen in de Zwitserse bergen? Dan is dit je kans! De Mentelity Foundation biedt jou namelijk de mogelijkheid om gratis mee te gaan met de Mentelity Games, een meerdaagse wintersportreis voor mensen met een lichamelijke uitdaging. Ga jij met ons mee? 

De Mentelity Games worden georganiseerd van 24 tot en met 27 maart op de pistes van Saas-Grund in Zwitserland. We denken niet in beperkingen, maar kijken juist naar de mogelijkheden in de sneeuw. Tijdens de Games wordt er les gegeven in verschillende onderdelen: zitskiën, snowboarden, skiën met een visuele beperking of staand skiën. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om lekker van de bergen te genieten en organiseren wij een aantal overige activiteiten.

Hoe kan je winnen? 

Wil jij kans maken op een gratis ticket? Dat kan! Schrijf in een motivatiebrief waarom uitgerekend jij graag mee wil met de Mentelity Games en deze uitdaging aan wil gaan. Stuur deze brief vervolgens voor 3 februari naar thijs@mentelity.org.

Wat moet er nog meer in de brief staan? 

Graag willen wij nog wat andere zaken van je weten, om de reis zo goed mogelijk te plannen. Zo maak jij kans op een gratis ticket, maar kunnen vrienden en familie mee door een ticket bij ons aan te schaffen. Daarnaast vinden we het ook leuk om een foto van je te ontvangen.

Wie kiest de winnaar? 

De Mentelity Foundation kiest uiteindelijk in samenspraak met Bibian Mentel en het bestuur de winnaar van de winactie. De winnaar wordt uiteindelijk bekend gemaakt via de kanalen van de Mentelity Foundation. Succes!

Meer informatie?

Wil jij meer weten over de Mentelity Games of weten hoe andere mensen de reis hebben ervaren? Neem dan een kijkje op www.mentelitygames.com!

Actievoorwaarden: 

  • Deelnemers dienen vóór 3 februari hun motivatiebrief te hebben ingestuurd. 
  • De winnaar van de actie krijgt een premium ticket t.w.v. €600 euro. 
  • De winnaar krijgt de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een busretour t.w.v €100.
  • Overige kosten als lunch, avondeten en overige uitgaven zijn voor eigen rekening.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld. 
  • De prijs is niet over te dragen aan een ander persoon.