Bibian Mentel heeft een droom en die droom is om kinderen met een lichamelijke uitdaging dezelfde kansen te bieden als ieder ander. Met de Mentelity Foundation worden verschillende projecten uitgevoerd om dit te kunnen realiseren. Een van die projecten is de Mentelity Games, een meerdaagse skireis voor mensen met een lichamelijke uitdaging. Help jij ons dat te realiseren?

Het was wederom een spannende dag gisteren, maar in de middag kwam het verlossende bericht: de operatie van Bibian was goed gegaan en ze toverde alweer een glimlach op haar gezicht. Hoewel de artsen niet begrepen waar ze de kracht vandaan haalde, zijn wij er alleen maar heel dankbaar voor.

Bibian gelukkig maken

En nu, een dag na de ingreep, is Edwin begonnen aan zijn volgende project om Bibian haar droom uit te laten komen. Samen met vele andere skiërs en snowboarders doet hij namelijk mee aan de HohSaas-race: een 12 uur-durende wedstrijd waarbij teams midden in de nacht racen om geld op te halen voor de Mentelity Games.

“Na het goede nieuws van gisteren heb ik besloten om mij in te zetten om een grote droom van haar waar te maken”, aldus Edwin. “Ik ga 12 uur racen om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit project. Ik hoop dat iedereen mij steunt om dit jaar een mega bedrag op te halen.” Samen met twee goede vrienden is Edwin onderdeel van Team Mentelity. “Hoe meer kinderen wij kunnen helpen met dit project, hoe gelukkiger wij Bibian maken.” 

Wil jij Edwin steunen om de droom van Bibian te verwezelijken? Doneer dan nu hier!

Edwin is niet de enige Mentelity-werknemer die de berg af gaat knallen in maart. Ook Merijn Koek doet dit jaar weer mee aan de race. “Ik zie bijna iedere week tijdens onze lessen hoe gelukkig kinderen worden van snowboarden. Mijn doel is om nóg meer kinderen met een lichamelijke uitdaging gelukkig te maken.”

Wil jij Merijn steunen om de droom van Bibian te verwezelijken? Doneer dan nu hier!

Doe mee!

De race wordt gehouden in de nacht van 20 op 21 maart 2020, op de pistes van Saas-Grund. In een team zitten drie deelnemers die in estafettevorm de 12 uur racen. Op dit moment doen er al meer dan 25 teams mee met de HohSaas-Race, maar er is nog ruimte voor meer deelnemers.

Ben jij dus een fanatieke skiër of snowboarden en hou je wel van een uitdaging? Ga dan samen met ons dit avontuur aan en schrijf je vandaag nog in. Tot op de berg!