Door de modder rennen, van torens afspringen en over obstakels heen klimmen. Gisteren zetten honderd werknemers en leden van Inner Stance zich in voor de Mentelity Foundation tijdens de Mud Masters. Samen met twee van onze JUMP-kinderen. Xan Engelsman en Juriaan Heeres, en Merijn Koek haalden zij een prachtig bedrag op voor de foundation: €5.000!

Wekenlang werd er geld ingezameld door de verschillende Inner Stance-locaties is Nederland om gisteren uiteindelijk de afstand van 6, 18 of 42 kilometer af te leggen voor het goede doel. Er werd geploeterd en gezucht, maar uiteindelijk werden alle obstakels overwonnen. It’s all about Mentelity!

Xan en Juriaan in actie!

Inner Stance, Xan, Juriaan en Merijn kregen veel complimenten na het voltooien van de race, onder meer van de organisatie van Mud Masters. “Wij vinden al onze finishers helden, maar deze bikkels nèt even iets meer. Samen met ruim 100 leden en trainers van Inner Stance legden zij vandaag ons hindernisparcours in Biddinghuizen af mét beenprotheses, om geld in te zamelen voor de Mentelity Foundation. Grandioze prestatie!”, aldus de organisatie.

Bekijk hier een korte impressie van onze helden:

De Mentelity Foundation is Inner Stance ontzettend dankbaar voor de bijdrage die zij hebben geleverd met het bedrijf. Met het geld kunnen wij verder met het ontwikkelen van de JUMP, de Junior Modulaire Prothese. Meer info over het JUMP-project vind je hier.

Wil jij je ook inzetten voor de Mentelity Foundation? Dat kan! Neem contact met ons op via de contactpagina of stuur een mail naar thijs@mentelity.org