De Mentelity Games is een 4-daags ski- en snowboard-evenement voor mensen met een lichamelijke uitdaging. Samen met hun familie en vrienden kunnen deelnemers genieten van dagen vol sneeuwplezier. Zitskiën, snowboarden of staand skiën, het is allemaal mogelijk tijdens de Games. Deelnemers krijgen les en daarnaast is er de mogelijkheid om extra lessen of clinics te volgen van gediplomeerde leraren en Paralympische atleten.

Verleg je grenzen!

De Mentelity Games worden georganiseerd om ervaren gehandicapte (pro)sporters en gehandicapte wintersporters van alle niveaus samen te brengen om van elkaar te leren. Wij denken niet in beperkingen, maar kijken juist naar de mogelijkheden van mensen. Plezier staat voorop tijdens de Mentelity Games! Daarnaast willen wij mensen laten zien waar ze allemaal toe in staat zijn met een lichamelijke uitdaging.

Vorig jaar gingen er meer dan vijftig deelnemers van de pistes af en werden er grenzen verlegd door de wintersporters. Zo gingen er deelnemers voor het eerst naar beneden in een zitski en werden ook de schans en de Big Air Bag getrotseerd. Daarnaast werd er genoten van een heerlijke barbecue, een Zwitserse fondue-avond en het eindfeest. Alles is mogelijk tijdens de reis, want it’s all about Mentelity!

Korting 

Tijdens de Mentelity Games kan je als deelnemer verschillende pakketten aanschaffen. Voor deelnemers die voor 1 januari besluiten om mee te gaan én de Premium Deal aanschaffen, hebben wij een mooie kortingsactie. Met de code ‘MG2020‘ krijg je namelijk direct €100 korting. Bestel dus snel je tickets op de site van de Mentelity Games!

Wil jij meer informatie over de Mentelity Games of ben je benieuwd of deze skireis iets voor jou is? Neem dan een kijkje op de website van de Mentelity Games of neem contact op met Thijs Kroezen van de Mentelity Foundation (thijs@mentelity.org).